Skoči na glavno vsebino

Zbudili smo se okoli 7.15 in se kljub zaspanosti udeležili jutranje telovadbe. Ko smo prišli nazaj, smo se najedli kruha z marmelado in ovsenih kosmičev.

Kmalu je sledila prva delavnica; glasbena delavnica, ki se je imenovala ‘Divje babe in divji dici’. Pri delavnici smo osvežili znanje o piščali iz Divjih bab, nato pa smo sestavili svojo koreografijo in glasbeno spremljavo na temo vsakdanjega življenja neandertalca in vse skupaj posneli.

Sledila je druga delavnica, kjer smo izvajali kemijske poskuse. Od zvarka, ki je dobil barvo, ko smo ga hitro mešali in se je razbarval, ko smo ga pustili pri miru, do silikonske skokice, pri izdelavi katere si moral ujeti pravi trenutek za gnetenje mase.

Po drugi delavnici smo imeli kosilo; govejo juho, pire krompir in neznan, polpetom podoben vegetarijanski zrezek in špinačo.

Tretja delavnica je bila priprava žlikrofov, katere nam bo kuharica skuhala za večerjo. Žlikrofe smo pripravili čisto sami. Naredili smo testo in ga zgnetli, zvaljali in vanj zavili kroglice krompirjevega nadeva.

Po večerji se bomo sprehodili v gozd in nabrali veje za ogenj. Ob ognju bomo peli in se pogovarjali.

Kot po navadi se bomo ob desetih odpravili spat. Vsi smo že utrujeni, zato gotovo ne bo težko zaspati.

晚安! (lahko noč)

Dostopnost