Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši,

počasi se za vaše otroke približuje prvi šolski dan. Običajno so pred pričetkom poletnih počitnic učiteljice prvih razredov za starše bodočih prvošolcev pripravile roditeljski sestanek z informacijami, potrebnimi pred pričetkom šolanja. Letos ga zaradi priporočil NIJZ ne bomo izvedli.

Na spletni strani šole objavljamo kratka navodila glede pouka ter neobveznega izbirnega predmeta angleščina. Pripete so tudi povezave na obrazce, ki vam jih, tudi natisnjene, pošiljamo s tem dopisom.

Na dom ste dobili potrdilo o šolanju, prijavnico na neobvezni izbirni predmet angleščina, prijavnico na šolsko prehrano ter seznam šolskih potrebščin.

Prijavnici na neobvezni izbirni predmet angleščina in šolsko prehrano morate podpisano vrniti do četrtka, 11. 6. 2020. Prijavnice lahko vrnete preko običajne pošte na naslov: OŠ Idrija, Lapajnetova 50, 5280 Idrija, ali skenirano/fotografirano na zdenka.skrt@guest.arnes.si.

Seznamu potrebščin so učiteljice prvih razredov dodale nekaj priporočil, ki vam bodo v pomoč pri nakupu in urejanju le teh. Učna gradiva učenci prejmejo prvi šolski dan v šoli, doma jih uredite.

Prvi šolski dan bo v torek, 1. septembra 2020. Vabilo z navodili za prvi šolski dan bodo otroci na dom prejeli v zadnjem tednu avgusta.

Starši se boste v prvem tednu septembra z učiteljicami sestali na uvodnem roditeljskem sestanku.

Želimo vam prijetno, predvsem pa zdravo poletje.

V upanju, da septembra v šolo zakorakamo v običajnih razmerah, vas lepo pozdravljamo.

 

 

Ravnateljica in učiteljice prvih razredov

Dostopnost