Skoči na glavno vsebino

V letu 2015 se dopolnjuje šest desetletji organizirane skrbi za izobraževanje oseb s posebnimi potrebami in ob tem jubileju na OŠ Idrija – PŠ za izobraževanje in usposabljanje otrok in mladostnikov s posebnimi potrebami (PŠ IU OM PP) pripravljamo več dogodkov, ki so namenjeni strokovnim delavcem, staršem in širši javnosti.
V februarju so strokovne delavke PŠ IU OM PP realizirale strokovna predavanja na OŠ v Cerknem in OŠ Črni Vrh, kjer so predstavile delo v OŠ z nižjim izobrazbenim standardom in posebni program vzgoje in izobraževanja, v marcu pa se bo zvrstilo še nekaj dogodkov.

5.3.2015 ob 17.00 smo staršem predvajali film Navihani Bram, o dečku z ADHD sindromom. Ogled je bil za starše brezplačen.
Isti film so si v dopoldanskem času ogledali tudi učenci II. in III. triade.

Od 2.3 do 13.3. 2015 predstavitev PŠ IU OM PP v izložbi na Mestnem trgu v Idriji. Želimo si, da bi se tudi Vaš korak zaustavil pred njo. 

Zadnji teden v marcu ali prvi teden v aprilu (natančen datum bo objavljen naknadno) – bomo v okrogli mizi z naslovom Ljudje s posebnimi potrebami so del našega okolja – pot od otroštva do odraslosti skušali osvetliti poti, pogoje in možnosti zaposlovanja oseb s posebnimi potrebami po zaključeni osnovni šoli.

Vljudno vabljeni k udeležbi.

 

 

Dostopnost